6939741200 Νέα Σκιώνη, Κασσάνδρα, Χαλκιδικής k-lemonis@hotmail.com


Lemonis Kostantinos Apartments
Βίλλες - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Νέα Σκιώνη Χαλκιδική


Το Lemonis Kostantinos Apartments βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα στη Νέα Σκιώνη της Χαλκιδικής. Το συγκρότημα αποτελείται από δύο κτίρια που χτίστηκαν το 2010.

Το πρώτο κτίριο βρίσκεται δίπλα στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της πόλης και στην κεντρική πλατεία όπου υπάρχουν καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και πιτσαρίες. Σε κάθε όροφο του πρώτου κτηρίου υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα στούντιο. Στούντιο σε ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, σαλόνι / κουζίνα, καναπέ-κρεβάτι για δύο άτομα και μπάνιο.

Το δεύτερο κτίριο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και απέχει 4 μέτρα από το πρώτο κτίριο. Αυτό το ακίνητο αποτελείται από ευρύχωρα διαμερίσματα - σουίτες (70μ2), τα οποία στο τμήμα τους διαθέτουν: σαλόνι / κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν στη βεράντα με υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το ηλιοβασίλεμα.

 

 

Νέα Σκιώνη - Κασσάνδρα

Η Νέα Σκιώνη βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Πρώτης χερσονήσου, στην Κασσάνδρα. Η Νέα Σκιώνη έχει 950 κατοίκους. Το χωριό είναι χτισμένο κοντά στην παλιά πόλη. Οι πρώτοι κάτοικοι ήρθαν μετά τον Τρωικό πόλεμο. Οι ιστορίες λένε ότι κατά την επιστροφή τους από το troy στην Αθήνα έκαναν ένα διάλειμμα. Η Δούρειος γυναίκα πώς έφεραν φωτιά τις βάρκες, ώστε να έπρεπε να μείνουν και να μην πωλούνται ως σκλάβοι.

Η Νέα Σκιώνη έχει το μεγαλύτερο λιμάνι της Κασσάνδρας. Πολλά ψαροκάικα έχουν εδώ το καταφύγιο τους. Το πρωί πωλούν εδώ φρέσκο ​​ψάρι. Οι πολλές ταβέρνες και τα εστιατόρια κάνουν αυτό το χωριό κοινωνικό αλλά όχι πολύ τουριστικό. Η Νέα Σκιώνη έχει μια μεγάλη αμμώδη παραλία που εκτιμάται με τη γαλάζια σημαία. Το απόγευμα υπάρχουν τακτικά σχολεία δελφινιών, τα οποία έρχονται εκπληκτικά κοντά στην ακτή.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι η ετήσια γιορτή σαρδέλας στη θέση της Νέας Σκιώνης. Για 3 ημέρες θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Την τελευταία ημέρα αυτού του φεστιβάλ οι επισκέπτες δέχονται φρέσκες σαρδέλες και κρασί, υπάρχει μουσική. Από όλα τα περίχωρα οι άνθρωποι έρχονται γιορτάζουν αυτήν την ημέρα.